top of page

 

Monica Hjelmslund

 

Photography makes possible to communicate the blissful place in my mind, which connects me to this amazing univers we live in. 

 

--------------------------------------------------------------------

København

info@foto-h.com
+ 45 6178 6051
CVR - 36227796

 

Om mig 

 

Jeg er en freelance fotograf, bosat i København. I de sidste 15 år har jeg beskæftiget mig med fotografi, drevet af en stor nysgerrighed på verdens dragende mangfoldighed og menneskets livsvilkår. Det har resulteret bl.a. i billeder indenfor områderne: portræt, reportage, event, bryllup, livstil og natur. Min dedikation til fotografi har mundet ud i en udstilling, nemlig da jeg i 2013 blev en af vinderne af Danmarks Radios fotokonkurrence "ANGST + TVIVL + FORFØRELSE", hvor mit billede derfor blev udstillet på Kongens Nytorv i København.

 

Der er to ting, jeg finder centrale i mit arbejde med fotografi: billedet og kunden. Jeg formår at fortælle en historie i et naturligt flow, at fange en stemning, samt at fremhæve det essentielle, uanset om det handler om mennesker, objekter eller natur. Samtidigt bestræber jeg mig på at formidle denne tilgang på kundens præmisser, dog uden at gå på kompromis med min egen troværdighed som fotograf. 

 

Min styrke bygger på fleksibilitet og åbenhed, og jeg formår at skabe tillid hos de mennesker jeg fotograferer eller fotograferer for. 

 

Priser og samarbejde

 

Hver opgave har sit eget unikke særpræg. Hver kunde har individuelle behov og ønsker. I stedet for at tilbyde en fast og ufleksibel prisramme, giver jeg i stedet et uforpligtende tilbud. Dette tilbud er tilpasset kundens behov og præmisser, og tager udgangspunkt i en timepris eller en opgavepris.  

 

Så kontakt mig på mail eller telefon og fortæl mig om opgaven. Det kan fx. være en dato eller tidsramme, antal billeder, format, formål med billederne, stil osv. Afhængig af opgavens indhold, formål og omfang, kan vi også aftale et forberedende uforpligtende møde, hvor vi sammen kan blive mere specifikke omkring opgaven. 

bottom of page